Lugnet

IMG_1681Lugnet infaller sällan och försvinner lika snabbt. Till viss mån är det självförvållat. I år ska vi pynta och pyssla i omgångar och med måtta. I helgen åkte ljusstakarna fram och vi bakade pepparkakor, färdig deg från Coop, men med riktigt smör och grädde. Nästa helg pyntar vi med hyacinter och om vi ids bakar vi lussekatter. Tredje advent slår vi in klappar till barnen och sista helgen innan julafton bakar vi julgodis och klär granen. På julafton lagar vi bara mat som vi tycker om och struntar fullständigt i om barn blir hyperaktiva av TV-tittande. I år ska jag vara ledig 19 dagar i streck från jobbet.  Planen är en lugn och mysig jul, men vi får se hur det blir med det. Till viss mån är lugnet inte kontrollerbart.

IMG_1689

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s