Nytt fodral

Mitt mobilfodral var ordentligt trasigt, men det tog emot att köpa ett nytt. Jag ville ha ett i läder och med plats för kort. Eftersom jag inte vet hur länge mobiltelefon kommer att hålla, kändes det som en onödigt stor utgift.

IMG_1695

Med mitt loppisfynd, en halvgjord väska av läderbitar, blev mitt gamla mobilfodral som nytt. Jag rev bort de gamla läderslamsorna och klippte ut en ny front och sidobitar som jag limmade på fodralet. Lätt som en plätt!  Det blir säkert ännu snyggare om man är stadigare på handen och har en sax för ändamålet, alternativt att man inte börjar pyssla efter 24.00, men jag är toppennöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s