Vinter för en dag

Äntligen kom snön och lite solsken. Jag blir alltid lite stressad när det blir fint väder så här års. Alltid bra med lite frisk luft, men det är så kort stund som det är ljust, så det gäller att passa på.

IMG_1819

Äppelträdets sista skrumpna blad.

IMG_1805

Grannens ladugård är min favoritvy från köksfönstret. På sommaren blomstrande äng, vintertid minst lika fint när det väl fryser på.

IMG_1808Kennet tycker att december är en bra månad för byggnationer. Jag kan inte riktigt hålla med. I slutet av augusti, dagen innan vi åkte på semester målade vi virket till vedboden. Innan marken frös grävde Kennet gropar för plintarna, sedan har det jobbats för att få allting stadigt och rak. I helgen spikades panel. Panelen är 20 cm bred med ett mellanrum på 15 mm för att veden ska få lufta. En vägg längst kortsidan kommer också att komma upp. Längst ut blir det en liten minicarport för att man ska slippa titta rakt in i en vägg från köksfönstret. Nästa steg blir taket.

IMG_1814Det är rätt skönt att gå in igen. Imorgon ska det regna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s