Idétorka

Hoho! Någon som sett var min inspiration tog vägen? Den är som bortblåst. Kanske försvann den någonstans mellan lämning på förskola och soffläge framför Netflix. Vi har plöjt igenom första säsongen av Marco Polo och är nu inne på andra av Modern Family. Jag har ingen som helst sug att piffa och inreda, det är vi ju klara med vid det här laget och det dröjer några månader innan vi kan styra upp resten av trädgården. Kanske kommer jag snart få för mig att att blanda ihop något nopooigt, en egen såpa eller mineralsmink, men jag behöver nog lite sol först. Om några veckor går Netflix-abonemanget ut, då kanske..

IMG_0305

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s