På begäran

IMG_6084

En bloggbesökare som ska bygga ett likadant hus som vårt, ville att jag skulle lägga ut bilder på sovrummet. Eftersom vi prioriterade en större tvättstuga och groventré och vände på klädkammaren är det inget master bedroom att tala om. För oss räcker det gott med en liten skjutdörrsgarderob och ett gammalt skåp till klädförvaring i sovrummet. Skjutdörrsgarderober med speglar gör att rummet ändå upplevs större. Vi har desto större behov av en rymligare tvättstuga för att få plats med alla ytterkläder, skor, skridskor och cykelhjälmar.

IMG_6077Ett tips till nybyggaren som vill ha badrum i anslutning till sovrummet, sätt in en isolerad innerdörr (förutsatt att man har isolerade innerväggar förstås).

IMG_6080Med en grå vägg reflekteras ljuset mindre när man ska sova. Trots att väggarna är mörka och vi har ganska få fönster känns rummet ändå ljust med alla vita textilier.

klänning

4 reaktioner på ”På begäran

  1. Tack för bilderna! Skulle man kunna få sen en bild från sängen typ & mot dörren :)? Krävande tjej jag veeeet haha men förstår om du ej har tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s