Grön marmor

Vit marmor har varit populärt ett tag nu, men jag tycker nog att den gröna är snäppet snyggare. Vi var lite sugna på att köpa ett nytt bord till allrummet i grön marmor, men med tanke på att det ska bli ett barnrum om några år känns det lite onödigt. Istället blev det en hylla till hallen.

IMG_2580

Vi måttbeställde marmorskivan från Inredningssten.se. Jag tycker inte man ska vara rädd för att måttbeställa. Då får man precis som man vill ha det och det behöver inte alls bli dyrare. Extra trevligt när det är tillverkat i närområdet. Konsolerna är från House Doctor och spegeln ett gammalt loppisfynd.

IMG_2573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s