Compulsive Closure

Kanske har någon sett avsnittet av Big Bang Theory då Sheldon inte får göra avslut. Amy utsätter honom för en rad obehagliga situationer. Han får tippa dominobrickorna, men inte till sista brickan. Han får en födelsedagstårta som han inte får blåsa ut det sista ljuset på och han får inte spela klart melodin på speldosan. Jag kan förstå hans frustration till fullo.

sommar i Obbola

Extra frustrerande är det när saker ska göras som jag inte kan rå över med min kanonkula till mage. Det är inte det att min andre hälft inte jobbar häcken av sig, för det gör han verkligen, men han gillar att jobba på flera saker samtidigt. Jag gillar verkligen att kunna stryka saker från vår  ”att göra-lista”, men så länge det jobbas på flera håll, går det inte. Men nu är det riktigt nära. Snart ska det dokumenteras på bloggen, håll till godo!

IMG_0401

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s