Ett år visare

IMG_3009 (1)Födelsedag och sista arbetsdagen på en lång tid fram över firades idag i all sin enkelhet.  Tidigt i ottan överraskades jag visserligen med en lyxig present, Kennet hade köpt en ny systemkamera och ett stativ. Lite tårta med kollegorna, sedan en bit med familjen. Av presenterna att döma ska jag förutom att bli en skickligare fotograf, lära mig mer om odling och bokföra varje framsteg och bakslag i trädgårdsdagboken. Det blir en bra kombo, fixa i trädgården och sedan föreviga det med kameran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s