Söderläget

Den mindre altanen i söder stod relativt tom och opiffad förra sommaren. Det var helt enkelt för varmt att vara där. I år har det mest bara regnat, men så lagom till midsommarafton kom värmen.

IMG_3028 Bordet som vi byggde ihop för ett par år sedan av ett gammalt rostigt underrede och reglar, har fått sällskap av IKEAs positionsstolar Äpplarö och en bänk från samma serie.

IMG_3035 (1)

Kennet har snickrat blomlådor av spillvirke. Blir så glad när vi får användning av allt byggmaterial som bara ligger och skräpar! I lådorna har vi satt rosenbuskar. Nina Weibull är en liten mindre buske som får blodröda blommor. Vi satte även dahlior för att det inte ska se så tomt ut nu på försommaren när rosorna fortfarande är små och utan blommor. Vi planterade i rosjord, vanlig planteringsjord och kompostjord som legat i en pallkrage sedan förra årets komposttömning. Äntligen får vi valuta för allt vi komposterat.

IMG_3032

Gräset satte vi i november. En kall vår har gjort att det vuxit sakta, men med lite värme kommer den nog igång. Äntligen har äppelträdet som vi satte förra sommaren börjat blomma! Det blir sommar i år också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s