Gräsklippare

Förra året var gräsmattan så liten att det räckte med en handjagare. Har man en mindre tomt och man vill ha lite extra motion fungerar en handjagare ypperligt. Nu har vår gräsmatta blivit i största laget.

IMG_3205Antar att vi förväntas köpa en batteridriven gräsklippare. Jag kan ha fel, men jag litar inte riktigt på att de håller i längden. Istället blev det en sliträv från Klippo, en Excellent SH, visserligen bensindriven, men miljömärkt med Svanen. Det innebär att man ställer högre krav på buller, avgasutsläpp och tillverkning. För att minska utsläppen ytterligare har vi tankat den med alkylatbensin. Ett plus i kanten får den för den snygga retrodesignen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s