Zebrarandigt

Förra året gödslade jag gräset i ett stressat tillstånd, med en bebbe på höften och under en hagelskur. Resultatet blev sådär. Lyckades nämligen bränna bort gräset på en del ställen, där det blev för mycket av det goda. I år tog jag det lugnt och använde mig av en gräsfröspridare för att få ett jämnare resultat.

IMG_3234

Efteråt fick jag höra att man ska gå i kors. Nu vet jag bättre tills nästa år. Gräset blir uppenbarligen grönare av Algomin gräsgödsel, men i ärlighetens namn finns det roligare saker att lägga tid och pengar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s