DIY hushållsrullehållare

Jag har förnekat i det längsta behovet av hushållspapper, än mindre en hållare för papperet. Nu inser jag att det kan vara ganska praktiskt för en småbarnsfamilj, men jag tänker inte köpa en hållare när man kan bygga ihop en själv.

IMG_4355

Vi tog ett blomfat som vi borrade ett hål i, vände upp och ner och skruvade fast i en rundstav. På toppen satte vi en knopp från Indiska. Vi borrade ett hål i rundstaven, smetade in skruven till knoppen med trälim och tryckte ner den i hålet. Vill man målar man rundstaven. Färdigt på ett ögonblick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s