Sista sommardagarna

IMG_4496

Det har klagats mycket på den här sommaren. Men att lyckats tajma in ett par fina semesterveckor är alltid ett lotteri, bättre helgardera sig och vara ledig hela sommaren så missar man inte de finaste dagarna. För sommar blir det tillslut.

IMG_4497

Sista lediga veckan tillsammans spenderas på hemmaplan. Här sitter vi var eviga dag med en köpp kaffe och förundras över de nysatta rosenbuskarna. Är det ett rosår eller kan det bero på våra gröna fingrar?

IMG_4191Kennet har fått ett körsbärsträd i födelsedagspresent. Sicken tur att han gillar att gräva gropar och lyfta sten.

IMG_4505Med ett fornminne till lie har vi slagit vår lilla äng. Förhoppningsvis ska det leda till att det sprids nya frön inför nästa sommar.

IMG_4500I år har det mest vuxit gräs på ängen, men har vi tur har vi vallmo nästa år. Vi fick en knippe med frökapslar av min mamma som vi ska prova att slänga ut

IMG_4480Ringblommorna ska torkas och bli ingrediens i tvål och krämer. Men risken är att de hinner vissna. De lyser som solar i rabatten och är bara för fina för att plockas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s