Bröllop

Igår hade en av mina allra bästa vänner bröllop. De sa ja i logen vid Brännlands Wärdshus, sedan var det det trerätters och tårta i värdshuset. Vilken lyx äta finmiddag med minstingen nöjd i vagnen, nedsövd av sorlet av alla gäster. Vi drog hemåt då logen blev ett dansgolv. Det var så trevligt att vi knappt hade tid att fotografera, lite synd när allt var så fint.

IMG_4588

I det enkla bor det vackra. Servetter med jutesnöre, grön kvist och namnskylt klippt i överbliven täckpapp sedan brudparets husrenovering. Jag har en liten fäbless för snören och sparar alltid de finaste på julafton, så det här åkte så klart ner i handväskan.

En reaktion på ”Bröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s