Rikedom

IMG_4784

Bästa knepet att få barn att äta grönsaker är att odla dem själv. Här mumsas det tomater dagarna i ända. Vi har inte på långa vägar så pass mycket att det täcker efterfrågan, men som tur är har barnen en mormor som har bättre koll på åtgången och som levererar ett par gånger i veckan. Att ha tillgång till hemodlat är dessutom perfekt när man blir spontanbjuden på kalas. När grannen fyller 80 år och bjuder över en på smörgåstårta vill man ju inte komma tomhänt. I all hast svirade jag om från mjukisbyxor, klippte ett par kvistar rosor från rabatten och fyllde en påse med röda och gula tomater att ta med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s