Digital stress

IMG_5152

Det är visserligen ett I-landsproblem och då talar jag inte om att vara beroende av sin iPhone, utan om alla pipande maskiner som finns i ett modernt hem. Värst av allt är när ugnen drar igång samtidigt som tvättmaskinen, torktumlaren, spisen och mikrovågsugnen. Ett tips till tillverkarna är en mjukare melodi istället för brandvarnartjut eller varför kan de inte nöja sig med ett litet enkelt pip när programmet är färdigt? Nu har jag stört mig i drygt två år utan att plocka upp bruksanvisningarna och kolla om de går att stänga av. Det finns nämligen en sak som jag har ännu svårare för än pipande maskiner och det är att läsa manualer.

IMG_5153 (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s