Snöboll till bebben

IMG_5304 (1)

Idag verkar det inte som solen vill gå upp överhuvudtaget, så vi pysslar vidare inomhus. Inspirerade av senaste upplagan av Bamses julalbum gör vi bollar till bebbens mobil som hänger ovanför skötbordet.

IMG_5340 (2)

Lägg 8 st silkespappersbitar ca 20*20 cm i en hög. Vik en kant ca 2 cm, vänd och upprepa tills det blivit till ett dragspel. Klipp en spets i varje ände. Knyt ett snöre i mitten och veckla sedan försiktigt ut papperet och forma till en boll.

Mer barnsligt tidsfördriv hittar ni här och här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s