Julkänslan infann sig

IMG_5461

I helgen kom vintern och den gjorde det med råge. Det var julmarknad i byn så vi traskade dit hela familjen. Väldigt skönt att slippa åka in till stan och trängas med halva Umeå på Gammlia. Det såldes lite krimskrams såklart, men en hel del närproducerad hemslöjd också, finsnickerier, ullvantar, fårskinnstofflor och hembakat.

IMG_5493
Vi köpte honung från en biodlare en liten bit härifrån, barnen fick sig ett par söta tomtar och jag ett lokalstickat pannband. Det gav också inspiration till eget pyssel. Måste bara göra bivaxljus och kanske, kanske lära mig att sticka.

IMG_5482

IMG_5448IMG_5456

IMG_5458
IMG_5459

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s