Nopoo deluxe

IMG_5632

Någon gång har jag testat att tvätta håret med honung, men återgått till bikarbonat, eftersom det känns effektivare. Nu har jag provat ett par gånger att röra ihop 3 tsk bikarbonat med en klick honung och det är banne mig den perfekta kombon. Konsistensen blir snarlik schampo och är lätt att applicera, bikarbonatet rengör bra och honungen gör håret mjukt och fint. Jag avslutar som vanligt med äppelcidervinägerskölj (en halv deciliter vinäger och 5 dl kallt vatten).

2 reaktioner på ”Nopoo deluxe

  1. Spännande det provar jag gärna! Just nu tvättar jag hår, kropp och ansikte med en olivtvål och har gjort så i ungefär ett års tid. Det funkar bra men alltid kul att prova något nytt! Jag har blandat äppelcidervinäger och vatten i en sprayflaska som jag använder efter dusch eller på morgonen om håret behöver stylas 😉

    1. Tvättar också håret emellanåt med tvål, praktiskt när man ändå tvålar in kroppen, tycker bara det kräver lite mer jobb eftersom tvålen är fast och håret långt. Smart med sprayflaskan, ska provas! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s