Prioriterad tradition

IMG_5735

En del jultraditioner kan man vara utan, t ex shoppa julklappar i en knökfull MVG-galleria, käka grisfötter i gelé och dricka snaps, kliva upp mitt i natten för att gå på julottan eller bränna sig på smält socker när man bygger pepparkakshus. I övrigt är jag ganska traditionsbunden när det gäller jul. För att det ska bli roligt, är tricket att sprida ut sysslorna under hela december.

IMG_5727

I år var första gången på länge som min mamma inte rest bort till varmare breddgrader och vi kunde göra julgrupper tillsammans. Det är en kul utmaning att hitta något lämpligt hemma att sätta hyacinterna i. Det är såklart fusk att köpa något nytt! Den här gången blev det gamla kopparkastruller och pynt från skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s