Stadigt 60-tal

 

IMG_6620.jpg

I sju år höll soffbordet från Mio som vi hade i allrummet, eller egentligen i fem år, för sedan dess har vi ju lagat de rangliga benen otaliga gånger. Det är väl inte tänkt att en möbel ska hålla längre än så. Tillslut blev vi less på att laga och fyndade ett gammalt teakbord med mässingfötter anno 60-tal. Det påminner mycket om ett bord som vi spanat på från Naver Collection. Ska man köpa något som är hållbart verkar det som att man måste köpa något väldigt dyrt eller något gammalt. Det är som med lakan, de där gamla med broderad kant håller i generationer, medan det vi köpte på IKEA för ett par år sedan, redan har fått hål.

IMG_6647 (1).jpg

IMG_6628.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s