Plattläggning

IMG_6685.jpg

Att andas in ångorna av strukna pärlplattor är förmodligen inte helt ok ur giftminimeringssynpunkt. Men det sägs också att det kan vara skadligt med stress och att lägga pärlplattor kan vara världens bästa metod för en stressad själ att få lugn och ro. Nu är det mest barnen som pärlar, men medan de är sysselsatta slipper morsan multitaska. Ibland spills det visserligen ut sisådär 1000 pärlor på golvet, men det är det värt.

IMG_6686.jpg

Söker man på webben efter ”pearl beads” och det man är ute efter t.ex. ”easter”, ”Batman” eller ”rosett” får man upp allt från de allra enklaste till riktigt avancerade ritningar. Det passar för barn 3 år och uppåt, men strykningen bör utföras under köksfläkten av en vuxen.

För påskägg i mer traditionell tappning, kika här.

Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s