Till minne av Rosa

I vårt dike låg det delar av ett kostängsel och istället för att slita bort det, bestämde vi oss för att fixa till det. Vi kompletterade med ett gäng nya störar och förlängde med stängsel som grannen hade över sedan tiden som bonde. Nog är det en del som tycker det är en tokig idé, men det hindrar inte bara barnen från att springa ut på vägen. Man blir framförallt påmind om platsens historia. För si så där 25 år sedan var vår tomt nämligen en hage för betande kor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s