Instagram

Mediaarkivet i WordPress passerade  sin limit i samma veva som jag av ”misstag” gick med i Instagram för att få rabatt på skor. Nu har jag fått ärva makens iPhone, så kameran är vassare och förutsättningarna för ett Instagramkonto borde vara bättre än någonsin,  men fortfarande föredrar jag systemkameran, åtminstone när det ska fotas inomhus. Inspirationen går lite på tomgång, så det kan bli glesare här på bloggen framöver eller så behöver jag bara en paus. Hur som helst är det nu fritt fram att följa anderssonscasa på Instagram.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s