Alla själars dag

Plötsligt var allt bara vitt. Det känns som det har snöat lika mycket i helgen som det gjorde hela förra vintern. När man skottat hela uppfarten är det bara att börja om från början, det tar liksom aldrig slut. Ungefär som när man som småbarnsförälder städar, fast betydligt roligare. Vi hann inte ta bort cyklarna, så var det dags att dra fram skidor och pulkor. Tänker att det slår vilket träningspass som helst att löpa fram och tillbaka i djupsnön med ett ekipage ungar i släptåg. Nu är man skönt mör i kroppen.

Mellan allt tjo och tjim, tänder vi ett ljus för dem som inte längre lever.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s