Vem är jag?

 
Hej!

Jag bor med min man och tre ungar i en nybyggd villa i Täfteå utanför Umeå. Till en början fungerade bloggen som en personlig anteckningsbok att bläddra tillbaka i och minnas hur vi tänkt kring alla val i husbygget. Nu hoppas jag även kunna inspirera andra som är i husbyggartagen eller i hemmafixarfarten.

Fokus ligger på funktionalitet och miljötänk. Ett inredningsintresse behöver inte betyda masskonsumtion. Det är snarare en angenäm utmaning att tänka långsiktigt, att hitta material och lösningar som man kommer trivas länge med. Att återanvända gamla ting och hitta nya som ska få hänga med ett bra tag till.

Jag har även snöat in mig på hemmagjord hudvård, så det blir en hel del ekologiska och naturliga recept också.

Välkommen!

Carolin Andersson

carolin.andersson@me.com

11 reaktioner på ”Vem är jag?

 1. Ja vad spännade detta låter! Ska bli jätteintressant att följa ert stora projekt! 🙂 Ni kommer att få så fint, jag vet ju hur du är Carolin 😉 Och det klart, en FIN tjej ska ha ett FINT hem!!! Lycka till med allt och kom ihåg att unna er lite egen tid mitt i allt också, hitta på nått kul emellanåt även om detta är också hemskt roligt 🙂 Många kramar

 2. Vad spännande. Vi bygger också A-hus. Har utgått från classic 140 och sedan gjort några ändringar. Lycka till!

 3. Hej Carolin och Kennet,

  Jag ville bara säga att jag läser er blogg nästan dagligen och tycker att den är toppen! Det ska bli så kul att få följa med på er resa till ett nybyggt hus. Ni ger så mycket bra tips och idéer som jag och min man kommer att få användning för nu när vi själva ska bygga med A-hus.

  Så tack så mycket för en underbar blogg!
  /Emma

 4. Hej carolin & Kennet! Jag har snubblat in på er blogg några gånger, det har varit kul att följa er. Håller tummarna på att få lite fler inomhusbilder nu när ni flyttat in 🙂

  1. Kul att du hittat till bloggen! Kommer bilder inom kort. =) Så tråkigt med husbloggar som stannar upp innan man ens fått se hur det blev. Lycka till med bygget!

 5. Hej! Vilken bra blogg! Upptäckte alldeles nyligen tack vare ditt inlägg om hemmagjorda bivaxdukar 🙂 Så mycket bra idéer och en bredd på inläggen. Tack för härlig läsning!
  /Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s